Technology Consultant Randstad

Wil jij je bezig houden met het optimaliseren van (klant)processen door middel van IT? Onze klant helpt als consultancyorganisatie toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance in de mix van process, technology en change.

Back to all Vacancies

Job description

Als associate Technology ligt de mogelijkheid je te specialiseren door expertise op te bouwen binnen één van de platformen of een cross-platform expertise. Bij platform-oriented profielen kan je hierbij denken aan Mendix Developer, RPA developer of BPM. Bij cross-platform oriented profielen kan je denken aan Principal Architect of Senior UX Design Engineer.

Met een team werk je aan indrukwekkende IT oplossingen zoals mobiele apps, workflowsystemen, robots en rapportages oplevert. Tijdens de realisatie stem je continu af met de opdrachtgever en stakeholders in de organisatie om het na oplevering goed geïmplementeerd te krijgen. Ze werken met moderne cloud platforms, waaronder Mendix, Microsoft Azure, UIPath en Splunk.

Verantwoordelijkheden

  • Vertalen van klantbehoefte naar IT-requirements. 
  • IT-requirements vertalen naar technische oplossing en architectuur. 
  • Agile ontwikkelen van webapplicaties voor desktop, tablet en smartphone. 
  • Ontwikkelen van business intelligence tools voor inzicht en rapportage.

 

Requirements

 

  • HBO of WO afgeronde opleiding in een technische richting. 
  • In staat om snel de processen en systemen van de klant te doorgronden. 
  • Aantoonbare affiniteit met analyse en IT. 
  • Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift.

 

Company Profile

Onze klant is een middelgrote consultancy organisatie gericht op het optimaliseren van de operationele performance. Dit doen ze voor toonaangevende bedrijven in Nederland en UK in Retail/Mobiliteit, Telecom, Verzekeringen en Banken. Projecten raken zowel de IT als de business kant van organisaties.

Onze klant richt zich met de sterk groeiende Business Technology praktijk volledig op snelle, flexibele ontwikkeling. Zij onderscheiden daarbij de volgende vier proposities: Agile applicatie-ontwikkeling, Cloud BI, datamanagement en Internet Of Things. Hierbij werken zij nauw samen met vooraanstaande technology partners als Mendix, Yellowfin en Boomi. Bij hun projecten ligt de focus op innovatieve applicaties voor telefoon, tablet en desktop, zoals mobiele buitendienst apps, klantportalen en workflowapplicaties. 

Publication date

02.02.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Sara Salitan

Junior Consultant