Strategy Consultant Utrecht

Ben jij een zelfstandige en sociaalvaardige teamspeler met een stevige analytische basis? Ben je oprecht leergierig? Werk jij resultaatgericht en georganiseerd? Ben jij communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels? 

Back to all Vacancies

Job description

Wil jij als strategie consultant binnen een hecht en ambitieus team meewerken aan het oplossen van complexe vraagstukken voor grote, internationale klanten? Onze klant ondersteunt verschillende bedrijven met het ontwikkelen van creatieve, pragmatische en bruikbare strategieën op het gebied van fysieke, operationele vraagstukken. Omdat feiten en cijfers nooit het hele verhaal verklaren, combineer je dit als strategisch consultant met het vergaren van inhoudelijke kennis en het uitvoeren van diepgaande analyses waarbij je nauw samenwerkt met opdrachtgevers. 

Requirements

  • Je bent ondernemend, gedreven, scherp en zelfsturend
  • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord en geschrift
  • Je hebt zowel je vwo als wo bachelor en master afgerond met bovengemiddelde studieresultaten, waarbij je je ook naast je studie hebt ontwikkeld
  • Je hebt een volwassen persoonlijkheid met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden en je bent geïntrigeerd bent door complexe 'puzzels' 
  • Je vindt het prettig om in teamverband te werken en je beschikt over een positief-kritische houding
  • Je ambieert een inspirerende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid

Company Profile

Bij onze klant heerst er een open cultuur en zijn er korte lijnen. Je komt te werken in kleine projectteams met ervaren collega's en komt daardoor terecht in een omgeving waar jij bepaalt hoe steil jouw leercurve is. Je  mening telt vanaf dag één, aangezien je direct betrokken bent bij actieve bedrijfsontwikkeling en innovatie. Daarnaast wordt er volop ruimte voor persoonlijke en professionele initiatieven en ontwikkeling geboden. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor gezamenlijke sociale activiteiten. 

Publication date

18.01.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Sara Salitan

Junior Consultant