Strategy Consultant Rotterdam

Kom jij het team van top-tier strategie consultants versterken? Wij zoeken mensen die sterk in hun schoenen staan, die tegen de stroom in durven gaan als hun intuïtie dat van ze vraagt. Mensen die analytisch sterk zijn en excelleren als ze in een team kunnen werken. Die creatief zijn en zich willen inzetten om cliënten te helpen met een positieve maatschappelijke insteek.

Back to all Vacancies

Job description

Onze partner is een strategisch adviesbureau. Zij werken voor grote organisaties, die een partner zoeken voor het bepalen van een nieuwe strategische richting. Zij bundelen een scherpe blik en analytische kracht met de kennis van de cliënt: samen écht impact maken voor de lange termijn. Met een strategie die vanaf dag één praktisch uitvoerbaar is. Dat doen ze door met een team uitkomsten van complexe analyses te bundelen met een gestructureerde aanpak, tot een helder en praktisch uitvoerbaar plan. 

Requirements

We komen graag met jou in contact als je:
– Uitmuntende analytische vaardigheden hebt, en je je ook naast je studie hebt ontwikkeld – analoog aan andere top-tier strategie consultants;
– Klaar bent om een bijdrage te leveren aan de wereld en geïntrigeerd bent door complexe 'puzzels' – op welk terrein dan ook;
– Energie krijgt van teamwerk;
– Creatief en gedreven bent: je wilt je aansluiten bij een team dat zich maximaal inzet om doorbraken te realiseren voor onze cliënten.

Company Profile

Je wordt onderdeel van een groep mensen die samen doorbraken realiseert met en voor toonaangevende cliënten. Hun team is de essentie van het bedrijf. Zij investeren dan ook continu in de verdere ontwikkeling van zichzelf – individueel en als team. Wat ze je bieden?
­   – Een steile leercurve, die aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkelpunten
­   – Impact op klant en maatschappij vanaf het moment dat je start
­   – Platte organisatie, met intensieve samenwerking met (senior) collega’s & partners
­   – Goede work-life balance 
­   – Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Publication date

08.08.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Larissa Hodnik

Junior Consultant

What is your life quote / life motto?
Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show 🙂

What is your tip in recruitment/consulting?
To help people; keep listening, show understanding and put yourself in the other person’s shoes.

What is your goal for 2022
My goal in 2022 is to further develop myself professionally after graduating, to make memories, and to keep enjoying the little things.