Strategy Consultant Health Wisselend

Heb jij het in je om complexe vraagstukken voor klanten op te lossen en zo grote veranderingen aan te brengen in de Gezondheidszorg? Houd je van puzzelen, rekenen en het kritisch nadenken over de koers van een bedrijf? Kom solliciteren als strategie consultant! 

Back to all Vacancies

Job description

Onze klant biedt oplossingen voor complexe vraagstukken in de Gezondheidszorg. In een organisatie van ongeveer 50 consultants word je opgeleid als all round strategieconsultant. Binnen een klein team werk je aan grote projecten en word je continu uitgedaagd om jezelf tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg te ontwikkelen. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van hun klanten beter te maken. De adviezen zijn gebaseerd op feiten, waarbij datasets je helpen om inzichten te verschaffen. Het werk vraagt om flexibele werktijden, maar de collega’s ervaren volop voldoening en veel werkplezier daarvoor terug.

Requirements

  • Je hebt een kwantitatieve WO opleiding afgerond (bij voorkeur Econometrie);
  • Je weet snel tot de kern van een complex economisch probleem door te dringen;
  • Je hebt ‘business sense’ en een gevoel voor realiteit en haalbaarheid van aanbevelingen;
  • Je bent communicatief vaardig en gepast assertief;
  • Je hebt een flexibele houding; bij consultancy past geen ‘negen tot vijf mentaliteit;
  • Je bent analytisch sterk en doet graag kwantitatieve analyses’

Company Profile

Het team bestaat uit startende en ervaren consultants met een eigenwijs karakter. Niet bang om je kritische mening te geven, echter wel met een bepaalde nuchterheid. Slimme, sociale groep die hard werken niet uit de weg gaan om grootste resultaten neer te zetten. 

Publication date

27.03.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Sara Salitan

Junior Consultant