Senior Low Code Developer Randstad

Wil jij je bezig houden met het optimaliseren van (klant)processen door middel van IT? Onze klant helpt als consultancyorganisatie toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance in de mix van process, technology en change.

Back to all Vacancies

Job description

Als Senior Developer kan je als specialist aan de slag op het gebied van oa Low Code (Mendix, Outsystems), BPM of RPA. De IT professional leveren diepgaande technologie-expertise, ontwerpen, ontwikkelen en beheren innovatieve business oplossingen met behulp van low-code, RPA, iBPM, analytics en cloud platforms, en helpen organisaties met het opzetten van een toekomstvaste informatie- en applicatie-architectuur om de maximale waarde voor de organisatie te realiseren.

Als Senior Low-code Developer combineer je de rol van IT consultant met die van applicatieontwikkelaar. Je gebruikt je technische expertise, platformkennis en ontwikkelervaring om in een multidisciplinair project of DevOps team kwalitatief hoogwaardige IT oplossingen te implementeren en beheren, zoals mobiele apps, business applicaties en workflow systemen. We werken met moderne cloud platformen, zoals Mendix en Microsoft Power. Als Senior Low-code Developer specialiseer je je in de technologie en toepassingen van deze platformen en heb je een technische rol in presales en delivery trajecten.

Een doorsnee dag als Senior BPM Specialist bestaat voor een belangrijk deel uit het zelfstandig ontwikkelen van de oplossing en het configureren van de software. Daarnaast ben je sturend voor je directe collega’s op het project. Jij weet wat er moet gebeuren en wie wat het best wanneer kan oppakken. Je werkt volgens de Agile Scrum methode, zodat je tweewekelijks heel concreet en tastbaar de resultaten helder hebt die je bij je klant hebt gerealiseerd.

Als Senior RPA Developer combineer je de rol van IT consultant met die van RPA ontwikkelaar. Je gebruikt je technische expertise, platformkennis en ontwikkelervaring om in een multidisciplinair project of DevOps team kwalitatief hoogwaardige RPA-oplossingen te implementeren en beheren. Ze werken met moderne cloud platformen, zoals Microsoft Power Automate en UiPath. Als Senior RPA Developer specialiseer je je in de technologie en toepassingen van deze platformen en ondersteun je in presales en delivery trajecten.

Verantwoordelijkheden

  • Ontwerpen, ontwikkelen en testen van innovatieve IT-oplossingen op een agile manier
  • Afstemming met opdrachtgever en eindgebruikers over specificaties, design en eindproduct
  • Leidende technische rol in Proof of Concepts, innovatieve development projecten of DevOps teams
  • Trainen en begeleiden van business consultants en junior ontwikkelaars in het werken met en toepassen van één of meer ontwikkelplatforms
  • Strategisch meedenken met de proposities

 

Requirements

 

  • Afgeronde technische WO- of HBO-opleiding met WO denk- en werkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de IT / applicatieontwikkelaar
  • Sterk in teamverband met goede communicatieve en analytische vaardigheden
  • Advanced certificering en hands-on ervaring met één of meer van de genoemde platforms of technologieën

Company Profile

Onze klant is een middelgrote consultancy organisatie gericht op het optimaliseren van de operationele performance. Dit doen ze voor toonaangevende bedrijven in Nederland en UK in Retail/Mobiliteit, Telecom, Verzekeringen en Banken. Projecten raken zowel de IT als de business kant van organisaties.

Onze klant richt zich met de sterk groeiende Business Technology praktijk volledig op snelle, flexibele ontwikkeling. Zij onderscheiden daarbij de volgende vier proposities: Agile applicatie-ontwikkeling, Cloud BI, datamanagement en Internet Of Things. Hierbij werken zij nauw samen met vooraanstaande technology partners als Mendix, Yellowfin en Boomi. Bij hun projecten ligt de focus op innovatieve applicaties voor telefoon, tablet en desktop, zoals mobiele buitendienst apps, klantportalen en workflowapplicaties. 

Publication date

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Sara Salitan

Junior Consultant