Senior Data Scientist Amsterdam

Senior Data Scientist Specialization: Data Science & AnalyticsSeniority: Senior

Back to all Vacancies

Job description

Als technisch leider in data science ben je de technologische expert op het gebied van data-innovatie projecten, gebruik je je vaardigheden om machine learning-oplossingen te ontwerpen, implementeren en operationaliseren en heb je directe invloed op de strategieën van onze klanten. Bovendien krijgt u de gelegenheid om teams te beheren, junior collega's te coachen en verantwoordelijkheid te nemen voor initiatieven die de groei van onze klant mogelijk maken. Terwijl u tegelijkertijd aan verschillende projecten werkt, helpt u samen met de klanten van het bedrijf een data gedreven organisatie op te bouwen.

Requirements

Onze klant zoekt mensen met een solide werkachtergrond in data science en data engineering. Bij voorkeur ervaring als consultant of teamleider voor de ontwikkeling van data science services. Geschikte kandidaten zijn ondernemend, hebben een relevante academische graad, beschikken over uitstekende technische, analytische en sociale vaardigheden en kunnen hun expertise toepassen om duurzame bedrijfsresulatten te creëren en te stimuleren. 

Skills
– Machine learning
– Software development (prototyping)
– Statistiek en wiskunde
– Cloud architecture
– Database interfacing
– Team Leadership, Team Building, Personal coaching, Project Management, Teaching, Presenting, Persuasion

Company Profile

Bij onze klant helpt u data-driven oplossingen te realiseren die een directe impact hebben op de business van onze klanten. U werkt rechtstreeks samen met eerstelijns strategieconsultants en digitale outperformers om echte impact te creëren. We bieden u een duidelijk groeipad van Associate naar Partner. 

Het betreft een jong en enthousiast team van zeer professionele consultants en specialisten. Gedreven, nieuwsgierig, analytisch en streven voortdurend naar een voorsprong op het gebied van digitale strategie. 

Publication date

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Larissa Hodnik

Junior Consultant

What is your life quote / life motto?
Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show 🙂

What is your tip in recruitment/consulting?
To help people; keep listening, show understanding and put yourself in the other person’s shoes.

What is your goal for 2022
My goal in 2022 is to further develop myself professionally after graduating, to make memories, and to keep enjoying the little things.