Senior Consultant Financial Services Omgeving Utrecht

Op zoek naar een nieuwe stap in je carrière op het gebied van transformatieprojecten bij financiële instellingen? Jij maakt het verschil door diepgaande proces- en systeemkennis te combineren met operationele daadkracht. Als senior Business Process Consultant Financial Services, zoek je samen met de klanten naar oplossingen en verbeteringen die direct impact hebben op het bedrijfsresultaat.

Back to all Vacancies

Job description

Onze klant is een middelgrote consultancy organisatie met een focus op digitale transformaties binnen het financiële domein (hypotheken, pensioenen etc). Ze staan in de markt bekend om het snel leveren van applicaties en diensten omtrent financieel inzicht, pensioenen en hypotheken. Ze ontwikkelen deze applicaties met als hoofddoel: de kwaliteit van het financiële leven van de consument verhogen. Ze kunnen hun klanten bedienen met de volledige software development lifecycle; van concept tot hosting en het verbeteren van de opgeleverde applicatie. Zij helpt financials om in te spelen op veranderend consumentengedrag en om relevant te blijven. Dat doen ze door financiële dienstverleners te begeleiden bij:

– het opzetten en implementeren van nieuwe, succesvolle cross-channel distributiemodellen

– het digitalisering van klantprocessen in hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Requirements

Als Senior Consultant sta je aan de basis van innovatie- en digitaliseringsprocessen bij grote financials. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en werkt samen met designers, developers en IT architecten. Met jouw affiniteit voor data en de financiële sector voer je gedegen business analyses uit, organiseer je gebruikerstesten, leid je workshops en input sessies waarin je waardevolle benodigdheden verzamelt. Tevens zorg je voor een vloeiende overdracht van het project naar onze beheer-organisatie.

Company Profile

• Afgeronde Master;

• 2-5 jaar ervaring in IT Consultancy of IT Projectmanagement;

• Beheersing van zowel Nederlands als Engels, schrijvend en sprekend, zowel voor interne als externe communicatie;

• Communicatief, verbindend en enthousiasmerend;

• Full-time beschikbaar.

Publication date

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact