Senior Consultant Experienced Hires Amsterdam

Ben jij een natuurlijke netwerker met commerciële drive en pas je in een kleine, hechte organisatie? Vind jij de kwantitatieve sector interessant en wil je graag met hoogopgeleide medior tot director-level kandidaten spreken?

Back to all Vacancies

Job description

Krijg je vanaf de eerste dag volledige verantwoordelijk voor een eigen portfolio aan klanten. Dat betekent bij ons niet alleen aanspreekpunt zijn voor de klant, maar tevens het (on site) op- en uitbouwen van de relatie, samen een kritische requirements analyse uitvoeren en voorzien in gevraagd en ongevraagd advies. Je werkt qua kandidaten uitsluitend met ervaren kwantitatieve professionals (Medior t/m Director level) en hanteert dan ook een "executive search" werkwijze in je netwerken. Je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor het invullen van key posities waarvoor een zeer schaars profiel wordt gevraagd.

Vye biedt consultants een inhoudelijke en competentiegerichte opleiding die het fundament vormt voor deze kwalitatieve aanpak, dit gebeurt zowel in-house als bij onze externe opleidingspartner.

Voor een Senior Consultant is er bij Vye vol op ruimte voor een eigen werkwijze en strategische meedenken met de organisatie. Leidinggevende ambities? Mooi!

Requirements

Ben jij een natuurlijke netwerker met commerciële drive en pas je in een kleine, hechte organisatie? En vink je dan ook nog een groot deel van onderstaand lijstje af? Dan drinken wij graag eens een kop koffie met jou!

Ja, ik

  • Heb een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Heb minimaal 3 jaar ervaring in een werving & selectie omgeving. Ik ken het vak en weet dat een kwalitatieve insteek goed bij mij past;
  • Ben sociaal en communicatief sterk, van nature zeer nieuwsgierig en verdiep mij graag in voor mij onbekende onderwerpen als Risk Management en Data Science;
  • Heb een commerciële instelling;
  • Ben goed in het opbouwen en onderhouden van kwalitatieve adviesrelaties;
  • Heb ambitie mij te ontwikkelen, zij het tot team lead, business unit manager of subject matter expert.

Company Profile

Wij zijn een consultancy bureau dat zich richt op werving & selectie, interim en consulting, binnen de kwantitatieve arbeidsmarkt. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van corporate tot start-up, op het gebied van o.a. risk management en data science. Bij Vye combineren wij diepgaande professionele kennis met een adviserende en persoonlijke aanpak. Bij onze netwerkpartners staan wij bekend als een inhoudelijke partij die de markt waarin zij actief is daadwerkelijk begrijpt en de opdrachtgever van gedegen advies voorziet in het benaderen, selecteren en vasthouden van het juiste kwantitatieve talent. Als werkgever staat Vye bekend als een hardwerkende organisatie die ruimte biedt voor gezelligheid en ondernemerschap. Herken jij jezelf in deze organisatie? Ben jij een gedreven, leergierig en commercieel ingesteld en heb je een brede interesse in het bedrijfsleven?

 

Sfeer proeven?

    

 

Publication date

23.08.2022

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Dennis Yap

Managing Director

What is your life quote / life motto?
May the Force be with you

What is your tip in recruitment/consulting?
Steady wins the race

What is your goal for 2022
To bring my golf handicap to the low 20s, to take Vye Consulting to the next level and to expand my trainer collection with a number of must haves.