Senior Consultant Business Technology Randstad

Wil jij het verschil maken als Business Technology Consultant door diepgaande proces- en systeemkennis te combineren met operationele daadkracht? Je gaat aan de slag met praktische oplossingen als apps, workflows en Robotics. Heb jij aantoonbare analytische, IT en consultancy vaardigheden en ben jij in staat om processen en systemen van opdrachtgevers snel te doorgronden? Dan is dit iets voor jou!

Back to all Vacancies

Job description

Onze klant gelooft in het zoveel mogelijk combineren van de rol van Business Consultant en IT Consultant. Hierdoor wordt het werk voor onze mensen niet alleen een stuk leuker, het zorgt er tevens voor dat ontwerp en ontwikkeling van innovaties sneller en beter gaan door minder overdrachtsmomenten. Het kunnen combineren van de benodigde skills is niet voor iedereen weggelegd. Onze klant is op zoek naar talentvolle, communicatieve consultants met aantoonbare analytische en IT-vaardigheden. De consultants beschikken over een bovengemiddeld portie daadkracht om bij toonaangevende klanten zoals KPN, Heineken, Alliander, BAM, ABN Amro en Essent het verschil te kunnen maken.

Verantwoordelijkheden

 • Adviseren over toepassingen van moderne technologieën bij procesverbeteringen.
 • Ontwerpen en ontwikkelen van een applicatie, rapportage, datawarehouse en robot op een agile manier.
 • Continue afstemming met opdrachtgever en eindgebruikers over halffabricaat en eindproduct.
 • Leidende functionele rol in project op het gebied van UI/UX, architectuur, integraties, testing of projectmanagement en het begeleiden van consultants.
 • Mede ontwikkelen van één van de sectoren waarin First Consulting actief is.
 • Opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk bij huidige en nieuwe klanten.
   

Requirements

 • Nederlands sprekend
 • VWO en een afgeronde universitaire opleiding in een technische, bedrijfskundig of econometrische richting.
 • Minstens 2 jaar relevante werkervaring op academisch werk- en denkniveau in een technische richting
 • Aantoonbare ervaring met agile development, datamanagement of agile reporting. 
 • In staat om snel de processen en systemen van de klant te doorgronden.
 • Aantoonbare affiniteit met kwantitatieve analyse.
 • Affiniteit met het doorvoeren van verandering is een pré.

Company Profile

Onze klant is een middelgrote consultancy organisatie gericht op het optimaliseren van de operationele performance. Dit doen ze voor toonaangevende bedrijven in Nederland en UK in Retail/Mobiliteit, Telecom, Verzekeringen en Banken. Projecten raken zowel de IT als de business kant van organisaties.

Onze klant richt zich met de sterk groeiende Business Technology praktijk volledig op snelle, flexibele ontwikkeling. Zij onderscheiden daarbij de volgende vier proposities: Agile applicatie-ontwikkeling, Cloud BI, datamanagement en Internet Of Things. Hierbij werken zij nauw samen met vooraanstaande technology partners als Mendix, Yellowfin en Boomi. Bij hun projecten ligt de focus op innovatieve applicaties voor telefoon, tablet en desktop, zoals mobiele buitendienst apps, klantportalen en workflowapplicaties. 

Publication date

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Sara Salitan

Junior Consultant