Medior Management Consultant Omgeving Utrecht

Streef jij naar excelleren en ben je in staat om toegevoegde waarde te leveren aan adviesopdrachten? Ben je kritisch en bekijk je graag hoe dingen beter en slimmer kunnen? Onze klant biedt jou de kans om te werken aan uitdagende strategie- en organisatievraagstukken. Wil je meer weten? Klik dan verder!

Back to all Vacancies

Job description

Een hoogwaardig adviesbureau dat zijn cliënten helpt bij voor hen belangrijke vraagstukken. Hun opdrachtgevers werken bij gerenommeerde organisaties en zijn ambitieus en gedreven om hun organisatie beter te laten presteren. De belangrijkste onderscheidende factor is dat zij, sinds hun oprichting in 1998, een gemiddelde klanttevredenheid hoger dan een 8 realiseren.

Requirements

Je bent een consultant met 3 tot 7 jaar advieservaring. Je wilt verantwoordelijkheid, werken in een team en onderdeel zijn van een groep gedreven topprofessionals. Je streeft naar excelleren en bent aantoonbaar in staat tot het leveren van toegevoegde waarde in adviesopdrachten. Je bent kritisch en bekijkt graag hoe dingen beter en slimmer kunnen. En je bent op je sterkst wanneer de oplossing niet voor het grijpen ligt. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor, relatiemanagementvaardigheden, commitment en toon je ondernemerschap waarmee je helpt de organisatie verder uit te bouwen. Dit betekent het verder ontwikkelen, versterken en profileren van de identiteit en het intellectuele en creatieve vermogen van het bureau. Een academische opleiding, zoals Economie, (Technische) Bedrijfskunde of Informatiemanagement is vereist, kennis van (en een netwerk in) de financiële- en/of retailsector is een pré.

Company Profile

Ze bieden je de kans om te werken aan uitdagende strategie- en organisatievraagstukken die bovenaan de bestuurlijke agenda staan van toonaangevende ondernemingen. Je werkt samen met inspirerende en ervaren professionals die net als jij de ambitie hebben om op hoog niveau te presteren. Het benutten van jouw groeipotentie en persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijke aspecten in hun cultuur waarbij ze geen plafond hanteren. Ze besteden veel tijd en aandacht aan het realiseren van individuele leerdoelstellingen en het coachen en gecoacht worden.

Als medior management consultant ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het leveren van een essentiële bijdrage aan het succes van de klant;
  • Het ten volle benutten van je groeipotentieel en ontwikkelen van je managementkwaliteiten;
  • (Helpen) acquireren van opdrachten en versterken van ons externe netwerk;
  • Het bijdragen aan de permanente ontwikkeling van de organisatie.

Publication date

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact