Machine Learning Engineer Utrecht

Heb jij ongeveer een jaar werkervaring in Machine Learning en heb jij de ambitie om hier je carrière in voort te zetten en opgeleid te worden tot één van de beste senior Machine Learning Engineers in Nederland? 

Back to all Vacancies

Job description

Om een echte Senior Machine Learning Engineer te worden, heb je een breed scala aan vaardigheden nodig. Naast het beheersen van de basis is zowel theoretische kennis als ‘hands on’ ervaring belangrijk. Daarnaast zijn sociale vaardigheden essentieel. Via het driejarige programma van onze opdrachtgevers ontwikkel je jezelf op al deze aspecten.

Zij zorgen ervoor dat je vier dagen per week aan een passend project werkt. Hier pas je je nieuwe kennis toe en maak je kennis met verschillende domeinen en tools. Op vrijdag verzamel je op het hoofdkantoor. Op deze dag is er tijd voor ontwikkeling; het staat vol met trainingen, hackathons en andere evenementen.

Requirements

  • 1 tot 2 jaar werkervaring in het bouwen van modellen en het liefst in productie hebben gebracht;
  • een drive om uit te blinken in Data Science en Machine Learning en daarnaast affiniteit met Software ontwikkeling
  • vloeiend in het Nederlands
  • sterke communicatieve vaardigheden;
  • ervaring met programmeren (Git, Python, R, Kubernetes, Docker)

Company Profile

De belangrijkste focus van onze klant is het effectief implementeren van Machine Learning-oplossingen. Ze creëren waarde door te investeren in de groei van hun medewerkers, zodat ze hun partners naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarom een uitgebreid opleidingsprogramma gecombineerd met interessante projecten. Ze geloven in levenslang leren, zodat ze altijd voorbereid zijn op de volgende uitdaging. Na het programma stroom je in principe door in de 'moeder' organisatie waar je omringt wordt door ervaren engineers.

Publication date

02.03.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Robin Visser

Senior Consultant

What is your life quote / life motto?
Always look on the bright side of life!

What is your tip in recruitment/consulting?
Honest communication, clear expectations, transparency and a personal touch are, in my opinion, the most important ingredients for a good service.

What is your goal for 2022
Improve my performance compared to 2021! Besides, I want to become fitter, enjoy all the beautiful things in life more. Most important I want to continue to prolong my Vye Game Night title 😉