Junior Strategy Consultant Amsterdam

Onze klant is op zoek naar getalenteerde en toegewijde Associates die bij hun snel groeiende organisatie willen aansluiten. De organisatie bestaat uit een jong en enthousiast team waar een informele en collegiale cultuur hangt. Zij zijn gepassioneerd, analytisch, nieuwsgierig en gedreven. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Back to all Vacancies

Job description

Onze klant is op zoek naar getalenteerde en toegewijde Associates die bij hun snel groeiende organisatie willen aansluiten. De organisatie bestaat uit een jong en enthousiast team waar een informele en collegiale cultuur hangt. Zij zijn gepassioneerd, analytisch, nieuwsgierig en gedreven. 

Onze relatie heeft een leidende rol in deze digitale wereld, waardoor zijn werknemers de kans krijgen om het maximale uit zichzelf  te halen. Er is altijd ruimte voor groei en jij beslist zelf hoe snel je groeit.

In deze organisatie help jij bij het realiseren van digitale oplossingen voor klanten, waardoor deze klanten beter kunnen inspelen op het consumentengedrag. Jij zult direct samenwerken met eerste klas strategie consultants om een echt verschil te maken. Zij bieden jou een duidelijk carrièrepad aan van Associate naar Manager en eventueel Partner, en belonen een ondernemende geest.

Requirements

  • Je bent gedreven en betrokken;
  • Een echte aanpakkers mentaliteit;
  • Passie voor de digitale wereld;
  • Academische opleiding gevolgd en goede resultaten behaald
  • Uitstekende analytische en sociale vaardigheden;
  • Uitstekend Nederlands sprekend;
  • Net afgestuurd of met maximaal 2 jaar werkervaring.

Company Profile

Er is geen dag hetzelfde. Jij krijgt de kans op een verschil te maken. Als Associate zul jij analyses structureren en uitvoeren. Daarnaast voer je onderzoeken uit om tot inzichten te komen die de adviezen zullen ondersteunen. Deze verantwoordelijkheden, in combinatie met dagelijkse samenwerking met Managers, Partners en klanten geven je veel verschillende kansen. Je zal versteld staan hoe snel je kan leren in een korte periode.

Publication date

08.08.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Larissa Hodnik

Junior Consultant

What is your life quote / life motto?
Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show 🙂

What is your tip in recruitment/consulting?
To help people; keep listening, show understanding and put yourself in the other person’s shoes.

What is your goal for 2022
My goal in 2022 is to further develop myself professionally after graduating, to make memories, and to keep enjoying the little things.