Junior Strategie Consultant Den Haag

Wil je echt impact maken, direct aan het begin van je carrière? Toonaangevende bedrijven helpen nieuwe richtingen uit te stippelen? En heb je de analytische en conceptuele vaardigheden om deze complexe vraagstukken te tackelen en te kwantificeren? Dan is de rol als strategie consultant mogelijk iets voor jou. 

Back to all Vacancies

Job description

Onze opdrachtgever is een ambitieuze strategie boutique, op zoek naar strategy consultants met een gezonde dosis lef. Wil je samenwerken met senior managers om de ambities te verwezenlijken van hun grote, veelal internationaal opererende klanten? En wil je daarnaast meedenken over praktische oplossingen gebaseerd op datagedreven inzichten vanuit de klant?
 
Voor een goede samenwerking nestelt een team van 3-5 professionals bij de cliënt. Het team combineert uitzonderlijk getalenteerde jonge professionals met collega’s die jarenlange ervaring hebben in strategie consulting. Door in deze mix dagelijks samen te werken, kun je je als jr. consultant snel ontwikkelen en worden de beste resultaten voor hun cliënten gerealiseerd.
 
Onze opdrachtgever werkt voor grote ondernemingen in verandering, waar de juiste richting niet evident is. Cliënten komen met vraagstukken met betrekking tot structureel lagere kosten of ondersteuning op speciale klanten, landen of producten. Senior managers die met onze opdrachtgever in zee gaan hebben moed. Zij willen zelf het antwoord weten en zoeken een krachtige ‘buitenboordmotor’.

Requirements

Teamwerk is de sleutel tot succes; ervaring en jong talent naast elkaar. Dit was 15+ jaar geleden een van de oprichtingswensen en is sindsdien waargemaakt. De volgende vaardigheden zijn daarom essentieel voor toekomstige teamleden:

  • Uitzonderlijk talent: Je bent geïntrigeerd door complexe problemen en hebt de vastberadenheid om deze op te lossen. Sterke analytische, kwantitatieve en communicatieve vaardigheden helpen je bij het aanpakken van deze vraagstukken
  • Team-spirit: Je hebt het lef om samen te werken met ervaren professionals en neemt zelf initiatief. Je luistert en hoort wat anderen echt zeggen en verwacht hetzelfde van hen.
  • Vertrouwen: Je bent sterk genoeg om te weten wat je kunt bijdragen en waar je om hulp kunt vragen. Niet bang zijn om je grenzen onder ogen te zien, is een geweldige manier om de grenzen te verleggen van wat je samen kunt doen.
  • Sterke communicatievaardigheden: Je gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg en weet je bevindingen altijd op een gestructureerde en nuchtere manier (in het Engels en Nederlands, vloeiend) over te brengen. Je bent in staat een boodschap over te brengen en tegelijkertijd goed te luisteren naar de zorgen van anderen.

Company Profile

Publication date

08.08.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Larissa Hodnik

Junior Consultant

What is your life quote / life motto?
Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show 🙂

What is your tip in recruitment/consulting?
To help people; keep listening, show understanding and put yourself in the other person’s shoes.

What is your goal for 2022
My goal in 2022 is to further develop myself professionally after graduating, to make memories, and to keep enjoying the little things.