Junior Data Scientist Amsterdam

Twijfel jij tussen een baan als (strategie) consultant en Data Scientist? Wil je op strategisch niveau schakelen maar het programmeren niet loslaten? Heb jij een kwantitatieve achtergrond en de ambitie om ook een adviesrol te bekleden? Dan is deze rol iets voor jou! 

Back to all Vacancies

Job description

Bij onze opdrachtgever werk je aan de strategische kern aan data en AI gedreven oplossingen. Je draagt bij aan de ontwikkeling van algoritmische applicaties die impactvolle bedrijfsprocessen transformeren. Je leert over de nieuwste AI-technieken en hoe je deze in de praktijk implementeert. En je leert hoe je organisaties kunt veranderen met AI. Je komt terecht in een omgeving waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen door een multidisciplinair team van ambitieus bètatalent, focus op persoonlijke ontwikkeling en veel internationale kansen.

Requirements

  • Vloeiend Nederlands.
  • Uitzonderlijke cijfers (> 8 op technische vakken)
  • Kwantitatieve achtergrond (VWO, WO) zoals: econometrie, wiskunde, informatica.
  • Ambitieus, Resultaatgericht en overtuigend.
  • Een passie voor het oplossen van complexe bussiness uitdagingen met behulp van geavanceerde analyses van grote hoeveelheden data.
  • De drive om bij te dragen aan innovatieve data-analyseprojecten in een bedrijf waar data-analyse een topprioriteit is.
  • Gericht op persoonlijke ontwikkeling en leergierig.

Company Profile

Onze klant is een middelgrote consultancy club, werkend voor grote en kleine organisaties zoals Heineken, Ebay en de Goeden Doelen Loterij. Opgericht met een volledige focus op Data Science/AI solutions, wat maakt dat iedereen die er werkt een kwantitatieve achtergrond met hoge resultanten heeft afgerond. Ambitieuze, sociale club met een mooie mix tussen strategische vraagstukken i.c.m. programmeren. 

Publication date

30.09.2022

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Larissa Hodnik

Junior Consultant

What is your life quote / life motto?
Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show 🙂

What is your tip in recruitment/consulting?
To help people; keep listening, show understanding and put yourself in the other person’s shoes.

What is your goal for 2022
My goal in 2022 is to further develop myself professionally after graduating, to make memories, and to keep enjoying the little things.