Junior Analist Healthcare Amsterdam

Heb jij affiniteit met de gezondheidszorg en Big Data en interesse in de complexe vraagstukken die in deze sector spelen?

Back to all Vacancies

Job description

  • Een uitdagende baan, waarin je niet alleen de mogelijkheid krijgt om kwantitatief te excelleren, maar ook nieuwe producten kunt ontwikkelen die inspelen op specifieke problemen in de gezondheidszorg;
  • Een plek in een jong, internationaal, enthousiast en getalenteerd team met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het verder optimaliseren van de gezondheidszorg in Nederland en daarbuiten

Requirements

  • Academische opleiding (Econometrie, Economie, Wiskunde, Natuurkunde of aanverwant) en maximaal 1-2 jaar werkervaring
  • Analytisch, gestructureerd, communicatief vaardig en resultaatgericht
  • Ondernemend met een pragmatische instelling: “Being smart, getting things done”
  • Affiniteit met de gezondheidszorg en interesse in de complexe vraagstukken die in deze sector spelen
  • Je bent sterk met Excel en kan kwantitatieve materie snel doorgronden

Company Profile

Onze klant combineert data, advanced analytics en technologie om tot heldere inzichten te komen en de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven. Met behulp van hun analytische modellen maken medische en financiële professionals beter geïnformeerde beslissingen.

De gezondheidszorg in Nederland en de rest van de wereld is sterk in beweging en staat voor een grote uitdaging om deze toegankelijk en betaalbaar te houden. Onze klant gelooft dat markten die sterk in beweging zijn grote kansen bieden. Het is hun missie om de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg in Nederland te verbeteren door slimmer gebruik te maken van data en technologie.

Bij onze klant zijn ze op zoek naar getalenteerde starters die de ambitie hebben om ‘advanced analytics’ en ‘BIG DATA analysis’ toe te passen in de gezondheidszorg. Ben jij analytisch sterk, gestructureerd, communicatief vaardig, ambitieus en wil jij bijdragen aan het optimaliseren van de gezondheidszorg? Dan is werken bij dit bedrijf de uitdaging die jij zoekt!
 

Publication date

04.01.2022

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact