Data Analist Randstad

Weet jij als geen ander ruwe data om te zetten tot concrete inzichten door middel van tools zoals SQL, PowerBI en R of Python?

Back to all Vacancies

Job description

… houd jij je bezig met een breed scala aan vragen. Op welke vraag wil je een antwoord? Is de data beschikbaar? Hoe zorg je ervoor dat deze beschikbaar komt? Welke stakeholders zijn er in het werkveld? Welke analyse is hier het meest treffend? Communiceer je de resultaten door in een dashboard? Een rapportage? Een presentatie? Allemaal vragen waar jij door middel van je ervaring en sterke analyse een antwoord op weet te vinden.

Requirements

… is een bekende grootbank hier in Nederland met uitstekend werkgeverschap. Met projecten die variëren van het analyseren en rapporteren van verschillende Data Science tools, tot aan regelgeving gedreven projecten inzichtelijk maken en het ondersteunen van het management door middel van datagedreven inzichten; jij maakt het allemaal mee. Maar natuurlijk wel binnen een afgebakende focus gedurende je opdracht.

Company Profile

… bestaat uit een bewezen track-record als data analist met het liefst een paar jaar ervaring. Jij hebt het volgende profiel:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een kwantitatieve/analyse richting
  • Ervaring met analyse, dashboarding of data visualisatie
  • Ervaring met SQL en PowerBI
  • Goede sociale vaardigheden; een proactieve houding en goed om weten te gaan met stakeholders

Nice to haves:

  • Ervaring met Python of R
  • ETL kennis
  • Kennis van Cloud omgevingen zoals Azure, AWS of Google CloudPlatform
  • Een basisbegrip van Data Science onderwerpen zoals Machine Learning

 

Herken jij jezelf hierin? Kom snel in contact met onze collega Robin!

 

Natuurlijk staat tegenover deze kennis en ervaring een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, groeimogelijkheden en een investering in jouw kennis en kunde. We vertellen je graag meer hierover in een gesprek!

Publication date

02.03.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Robin Visser

Senior Consultant

What is your life quote / life motto?
Always look on the bright side of life!

What is your tip in recruitment/consulting?
Honest communication, clear expectations, transparency and a personal touch are, in my opinion, the most important ingredients for a good service.

What is your goal for 2022
Improve my performance compared to 2021! Besides, I want to become fitter, enjoy all the beautiful things in life more. Most important I want to continue to prolong my Vye Game Night title 😉