Data Academy Randstad

Wil jij je in 2 jaar ontwikkelen op het gebied van Data Engineering, Data Management en Data Governance om op die manier (klant)processen te optimaliseren door middel van data? Onze klant helpt als consultancyorganisatie toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance in de mix van process, technology en change.

Back to all Vacancies

Job description

Je zal jouw kennis van data, insights en analytics direct in de praktijk brengen. Door het implementeren van de nieuwste technologieën help je de klant beter inzicht te krijgen in de datastromen in de organisatie. Deze implementatie realiseer je vaak in agile teams, waarbij jij vanuit je expertise deelneemt.

Verantwoordelijkheden:

  • Ontwerpen, ontwikkelen en testen van innovatieve Data & Insights-oplossingen op een agile manier
  • Afstemming met opdrachtgever en eindgebruikers over specificaties, design en eindproduct
  • Leidende technische rol in Proof of Concepts, innovatieve development projecten of DevOps teams
  • Opstellen & uitwerken van data-architectuur

Requirements

  • Afgeronde technische WO- of HBO-opleiding met WO denk- en werkniveau
  • Sterk in teamverband met goede communicatieve en analytische vaardigheden
  • Affiniteit met één of meer van de leidende BI/Data-platforms (e.g. PowerBI, Azure, SQL, Python)

Company Profile

Onze klant is een middelgrote consultancy organisatie gericht op het optimaliseren van de operationele performance. Dit doen ze voor toonaangevende bedrijven in Nederland en UK in Retail/Mobiliteit, Telecom, Verzekeringen en Banken. Projecten raken zowel de IT als de business kant van organisaties.

Onze klant richt zich met de sterk groeiende Business Technology praktijk volledig op snelle, flexibele ontwikkeling. Zij onderscheiden daarbij de volgende vier proposities: Agile applicatie-ontwikkeling, Cloud BI, datamanagement en Internet Of Things. Hierbij werken zij nauw samen met vooraanstaande technology partners als Mendix, Yellowfin en Boomi. Bij hun projecten ligt de focus op innovatieve applicaties voor telefoon, tablet en desktop, zoals mobiele buitendienst apps, klantportalen en workflowapplicaties. 

Publication date

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Sara Salitan

Junior Consultant