Consultant Recruitment Amsterdam

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière en wil jij onze business partners adviseren in hoe zij het beste hun data gedreven strategie kunnen implementeren? Lees dan snel verder!

Back to all Vacancies

Job description

Als Consultant bouw je samen met de andere consultants het bestaande klantenportfolio verder uit. Hierin wordt een beroep gedaan op je commerciële vaardigheden. Consultants bij Vye worden geacht een inhoudelijk adviserende rol in te kunnen nemen richting de klant en in staat te zijn een kwalitatieve relatie op te bouwen als volwaardig business partner. Vye biedt consultants een inhoudelijke en competentiegerichte opleiding die het fundament vormt voor deze kwalitatieve aanpak. Naast het uitbouwen van het klantportfolio breid je ook het kandidatenportfolio uit. Je voert zelfstandig face-to-face interviews en bent in staat om kandidaten gedurende sollicitatieprocedures te begeleiden in een coachende rol.

Requirements

  • Met een afgeronde WO opleiding
  • Met 1 – 3 jaar ervaring in een HR/recruitment omgeving
  • Die sociaal en communicatief zeer vaardig is
  • Met een commerciële instelling
  • Met aanleg voor het opbouwen en onderhouden van kwalitatieve adviesrelaties
  • Met de ambitie zich te ontwikkelen tot Senior expert in onze kwantitatieve niche

Company Profile

Wij zijn een adviespartij gespecialiseerd in consulting, interim en werving op de kwantitatieve arbeidsmarkt. Wij werken voor verschillende financiële dienstverleners en consultancy partijen, maar ook voor start-ups op het gebied van o.a., crypto’s en data science. Voor Vye telt maar één resultaat: de perfecte baan vinden voor onze kandidaten. Bij Vye combineren wij diepgaande professionele kennis met een adviserende en persoonlijke aanpak. Vye Professionals staat bekend als een hardwerkende organisatie die ook ruimte biedt voor gezelligheid

Publication date

01.09.2022

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Dennis Yap

Managing Director

What is your life quote / life motto?
May the Force be with you

What is your tip in recruitment/consulting?
Steady wins the race

What is your goal for 2022
To bring my golf handicap to the low 20s, to take Vye Consulting to the next level and to expand my trainer collection with a number of must haves.