Consultant Business Technology Randstad

Wil jij je bezig houden met het optimaliseren van (klant)processen door middel van IT? Onze klant helpt als consultancyorganisatie toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance in de mix van process, technology en change.

Back to all Vacancies

Job description

Als Consultant Business Technology combineer je de rol van business consultant met die van IT-consultant. Onze klant gelooft in het zoveel mogelijk combineren van de rol van Business Consultant en IT Consultant. Dat betekent in de praktijk dat je in een project bijvoorbeeld Design Thinking workshops houdt om een proces te doorleven en requirements boven tafel te krijgen. Vervolgens realiseer je ook met een team indrukwekkende IToplossingen zoals mobiele apps, workflowsystemen, robots en rapportages. Tijdens de realisatie stem je continu af met de opdrachtgever en stakeholders in de organisatie om het na oplevering goed geïmplementeerd te krijgen. We werken met moderne cloud platforms, waaronder Mendix, Microsoft Azure, UIPath en Splunk.

Verantwoordelijkheden

  • Vertalen van klantbehoefte naar IT-requirements. 
  • IT-requirements vertalen naar technische oplossing en architectuur. 
  • Agile ontwikkelen van webapplicaties voor desktop, tablet en smartphone. 
  • Ontwikkelen van business intelligence tools voor inzicht en rapportage.

Requirements

  • VWO en een afgeronde universitaire opleiding in een technische, bedrijfskundige of econometrische richting. 
  • In staat om snel de processen en systemen van de klant te doorgronden. 
  • Aantoonbare affiniteit met analyse en IT. 
  • Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift.

Company Profile

Onze klant is een middelgrote consultancy organisatie gericht op het optimaliseren van de operationele performance. Dit doen ze voor toonaangevende bedrijven in Nederland en UK in Retail/Mobiliteit, Telecom, Verzekeringen en Banken. Projecten raken zowel de IT als de business kant van organisaties.

Onze klant richt zich met de sterk groeiende Business Technology praktijk volledig op snelle, flexibele ontwikkeling. Zij onderscheiden daarbij de volgende vier proposities: Agile applicatie-ontwikkeling, Cloud BI, datamanagement en Internet Of Things. Hierbij werken zij nauw samen met vooraanstaande technology partners als Mendix, Yellowfin en Boomi. Bij hun projecten ligt de focus op innovatieve applicaties voor telefoon, tablet en desktop, zoals mobiele buitendienst apps, klantportalen en workflowapplicaties. 

Publication date

01.03.2023

Back to all Vacancies

At a glance

Your contact

Larissa Hodnik

Junior Consultant

What is your life quote / life motto?
Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show 🙂

What is your tip in recruitment/consulting?
To help people; keep listening, show understanding and put yourself in the other person’s shoes.

What is your goal for 2022
My goal in 2022 is to further develop myself professionally after graduating, to make memories, and to keep enjoying the little things.