Recruitment

Vacancies

Focus on your ambition
Filter
Show filters
Specialization
Seniority

Open Application

Are you recently graduated and looking for a first step in your career in data, but not sure which role(s) suit you? Fill in the open application and one of our consultants will get in touch to see where your strengths, interests and ambitions match which job openings. 

Posted on : 23.08.2023

Location : Randstad

Data Analytics Consultant

Do you have a passion for programming and data and would you like to improve an industry-leading analytics platform, working together with clients from all over world? Our client is an Amsterdam-based small sized tech company which develops advanced software products, mainly used in the aviation sector.  

Posted on : 03.08.2023

Location : Amsterdam

Junior Strategy Consultant

Onze klant is op zoek naar getalenteerde en toegewijde Associates die bij hun snel groeiende organisatie willen aansluiten. De organisatie bestaat uit een jong en enthousiast team waar een informele en collegiale cultuur hangt. Zij zijn gepassioneerd, analytisch, nieuwsgierig en gedreven. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Posted on : 08.08.2023

Location : Amsterdam

Business IT Analyst

Wil jij werken als schakel tussen Business en IT in een snel groeiend, dynamisch en jong bedrijf gevestigd in hartje Amsterdam? Onze partner heeft een leidende rol in de supply chain wereld, waar je verschillende klanten gaat helpen om logistieke processen te verbeteren. 

Posted on : 08.08.2023

Junior Strategie Consultant

Wil je echt impact maken, direct aan het begin van je carrière? Toonaangevende bedrijven helpen nieuwe richtingen uit te stippelen? En heb je de analytische en conceptuele vaardigheden om deze complexe vraagstukken te tackelen en te kwantificeren? Dan is de rol als strategie consultant mogelijk iets voor jou. 

Posted on : 08.08.2023

Location : Den Haag

Supply Chain Analyst

Wil jij werken in een snel groeiend, dynamisch en jong bedrijf gevestigd in hartje Amsterdam? Onze partner heeft een leidende rol in de supply chain wereld, waar je verschillende klanten gaat helpen om logistieke processen te verbeteren. 

Posted on : 08.08.2023

Location : Amsterdam

M&A Intern

Ben jij bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende stage? Wil jij meer leren over advisering, begeleiding en bemiddeling bij financieel strategische vraagstukken en transacties? Lees dan snel verder!

Posted on : 08.08.2023

Location : Amsterdam

Strategy Consultant

Kom jij het team van top-tier strategie consultants versterken? Wij zoeken mensen die sterk in hun schoenen staan, die tegen de stroom in durven gaan als hun intuïtie dat van ze vraagt. Mensen die analytisch sterk zijn en excelleren als ze in een team kunnen werken. Die creatief zijn en zich willen inzetten om cliënten te helpen met een positieve maatschappelijke insteek.

Posted on : 08.08.2023

Location : Rotterdam

(Jr) M&A Analyst

Heb je 1+ jaar werk/stage-ervaring en wil jij je ontwikkelen als Corporate Finance Analyst?

Posted on : 08.08.2023

Location : Amsterdam

Junior Data Scientist

Twijfel jij tussen een baan als (strategie) consultant en Data Scientist? Wil je op strategisch niveau schakelen maar het programmeren niet loslaten? Heb jij een kwantitatieve achtergrond en de ambitie om ook een adviesrol te bekleden? Dan is deze rol iets voor jou! 

Posted on : 30.09.2022

Location : Amsterdam