Recruitment

Vacancies

Focus on your ambition
Filter
Show filters

Specialization

Seniority

Consultant Recruitment

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière en wil jij onze business partners adviseren in hoe zij het beste hun data gedreven strategie kunnen implementeren? Lees dan snel verder!

Posted on : 01.09.2022

Location : Amsterdam

Junior Consultant

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar de eerste stap in je carrière? Heb je interesse in recruitment en een commerciële mindset?

Posted on : 16.08.2022

Location : Amsterdam

Strategy Consultant

Ben jij een zelfstandige en sociaalvaardige teamspeler met een stevige analytische basis? Ben je oprecht leergierig? Werk jij resultaatgericht en georganiseerd? Ben jij communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels? 

Posted on :

Location : Utrecht

Analist Finance & Transactions

Onze klant is een snelgroeiende organisatie, gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Voor overheden en bedrijfsleven passen ze hun specifieke kennis en expertise toe in verschillende sectoren. Van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken en van financiering van ziekenhuizen tot realisatie van duurzame energieprojecten.

Posted on :

Location : Rotterdam

Vye Consulting - Data Analyst

Wil jij je als Data Analist richten op uiteenlopende analyses binnen een online omgeving?

Posted on : 18.03.2022

Location : Amsterdam

Jr. Data Analyst

Wil je werken in een snelgroeiende onderwijs scale-up met jonge professionals die innovatieve leerplatformen en apps ontwikkelen voor leerlingen en scholen?

Posted on : 15.03.2022

Data Engineer

Ben je thuis op het terrein van data infrastructuur en weet je gegevens zo te structureren dat er het meeste uit te halen is? Ben je veelzijdig, inventief en houd je van een “hands-on” aanpak? En heb je net als onze opdrachtgever een grote ambitie in het opstellen van een informatieplatform op basis van “semantic web” standaarden waar ze productinformatie en kennis samenbrengen? Om eersteklas producten, diensten en oplossingen te ontwerpen voor de stakeholders? Als je bij wilt dragen aan het ontwikkelen en onderhouden van de (digitale) kernproducten van deze organisatie, dan is deze functie als Data Engineer jouw droombaan!

Posted on : 04.03.2022

Location : Noord-Holland

Junior Quantitative Business Analist

Would you like to support a renowned Cryptocurrency platform with insights on fraud and transaction monitoring?

Posted on : 12.01.2022

Location : Amsterdam

AI Program Manager

Are you a program manager with passion/experience in the field of AI education? Our client is looking for a program manager who will strengthen and organise their 3 year AI academy. 

Posted on : 02.11.2021

Location : Amsterdam

Strategy Consultant Health

Heb jij het in je om complexe vraagstukken voor klanten op te lossen en zo grote veranderingen aan te brengen in de Gezondheidszorg? Houd je van puzzelen, rekenen en het kritisch nadenken over de koers van een bedrijf? Kom solliciteren als strategie consultant! 

Posted on : 16.02.2022

Location : Wisselend